riverwood

Gezond en premium voeding voor jouw kat of hond

Net zoals alle andere baasjes vind ook jij dat jouw beste vriend alleen het allerbeste verdient. Voeding is een van de belangrijkste energiebronnen en draag bij aan het welzijn van jouw kat of hond. Daarom kiezen wij alleen voor de beste ingrediënten. Hierin zijn we niet bereid concessies te doen als het gaat om de kwaliteit van het voer. Het resultaat? Gezonde en overheerlijke voeding waar jouw hond of kat blij van wordt. 

Waarom kiezen voor premium dierenvoeding?

Riverwood gelooft in de kracht van de natuur. Onze voeding is daarom rijk aan natuurlijke ingrediënten. De voeding bevat een hoog percentage aan vlees of vis en is geheel graan- en glutenvrij. De dierlijke bestanddelen die we gebruiken in onze voeding zijn afkomstig van vrije uitloop dieren. Dat betekent dat de dieren vrij rond hebben kunnen lopen, waardoor zij een dierwaardig bestaan hebben gehad.  

  • Natuurlijke ingrediënten
  • Graan- en glutenvrij
  • Gebruik van vrije uitloop vlees
  • Hypoallergene varianten
  • Heerlijke smaak

Gezond en lekker!

Het is ons gelukt om overheerlijk voer te maken met enkel natuurlijke ingrediënten. Al onze dierenvoeding zijn vrij van kunstmatige geur, kleur- en smaakstoffen. Dit verlaagt de kans op allergische reacties van je hond of kat, maar is ook in het algemeen niet goed voor je huisdier. Het voer van Riverwood Petfood heeft een hoog vlees of vis percentage. Dit gecombineerd met vers fruit, groente en een mix van krachtige kruiden maakt ons voer uniek in smaak.

De voordelen van een hoog vleespercentage

Het geven van brokken met veel vlees of vis heeft meerdere voordelen. Ten eerste kan je huisdier het voer beter verteren en geeft het ze meer energie. Ook geeft het een heerlijke smaak en is het beter voor de spiermassa van jouw hond of kat. Alle Riverwood brokken bevatten tenminste drie verschillende eiwitbronnen wat betekent dat het voer drie verschillende soorten vlees en/of vis bevat. Dit zorgt ervoor dat het voer veel verschillende vitaminen en mineralen heeft en jouw trouwe viervoeter precies krijgt wat hij/zij nodig heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *